Workshop/presentatie arena

Een podium voor uw presentatie!

Heeft u een mooie locatie op het oog voor uw congres of evenement, maar te weinig zalen? U kunt het Ideeëntheater inzetten als workshop/presentatie ruimte! Maar niet alleen dat. Dit theater geeft uw congres of evenement ook iets unieks, en een locatie die aandacht trekt. Het Ideeëntheater is perfect voor het geven van workshops/presentaties. Het heeft een intieme sfeer, het nodigt uit tot interactie en geeft een speciale ambiance.

Het voordeel van de workshop of presentatie arena is dat u het in elke ruimte kunt plaatsen. Door de losse delen kunt u het de arena zo groot of klein maken als u zelf wilt. U kunt ook meerdere theaters in 1 ruimte plaatsen.

U kunt zelfs het theater op de beursvloer plaatsen als tribune of als workshop/presentatie ruimte. Wij kunnen een geluidsset leveren inclusief microfoon waardoor de presentatie goed te volgen is.

Natuurlijk willen wij u graag adviseren over de mogelijkheden van de workshop/presentatie arena. Wij helpen u graag om uw evenement of congres compleet te maken.

U kunt de arena bestellen in onze shop of u kunt een offerte aanvragen. U kunt ons ook mailen of bellen naar: 06-40292493.

Een eyecatcher voor uw evenement/congres!